Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Activitate reluată la Mechel Câmpia Turzii

0 173

mechel campia turzii

Combinatul siderurgic Mechel Câmpia Turzii, intrat în insolvenţă în luna aprilie, şi-a reluat de azi activitatea de producţie, urmând ca în termen de zece zile să poată ajunge să funcţioneze la capacitatea maximă.

„Începând de luni, secţiile trefilare la cald şi zincare ale trăgătoriei de oţel şi-au reluat activitatea de producţie în conformitate cu planul stabilit”, se arată într-un comunicat al Invest Nikarom, proprietarul Mechel Câmpia Turzii.

În același comunicat se precizează că Mechel Câmpia Turzii are în stocuri materia primă necesară, iar toate producţia care va fi realizată este deja contractată. Materia primă, respectiv sârma laminată şi ţagla, este achiziţinată de la combinatele Ductill Steel Buzău, respectiv COS Târgovişte, ambele fiind controlate de Invest Nikarom.

Combinatul siderurgic a raportat pentru primele trei luni ale anului 2013 pierderi de 18,8 milioane lei, în scădere cu 17,5% faţă, în timp ce cifra de afaceri a scăzut la 5,2 milioane lei, de la 81,6 milioane lei.

Mechel Câmpia Turzii este a treia companie din fostul Group Mechel care a repornit activitatea, alături de COS Târgovişte şi Ductil Steel Buzău.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More