Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Activități ale polițiștilor clujeni în tabăra ”MISIUNE POSIBILĂ”

0 49

În perioada 8 – 12 august 2016, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca găzduiește ediţia a VI-a a școlii de vară ”Misiune posibilă – Şanse egale în alegerea carierei”, organizată de Fundația ”Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală” Cluj-Napoca, în colaborare cu Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în calitate de parteneri la acest proiect, desfășoară în acestă perioadă diverse activități de informare și prevenire.

În data de 08.08.2016 a avut loc deschiderea școlii de vară, ocazie cu care celor 58 de elevi de liceu participanți le-a fost prezentat programul activităților din tabără, precum și partenerii proiectului și instructorii.

În continuare, pentru a le oferi tinerilor o imagine de ansamblu asupra instituțiilor implicate în menținerea ordinii publice, delegația formată din cei 58 de elevi de liceu, însoțiti de cadre didactice, a vizitat sediul structurilor poliției județene situate pe strada Albac, din municipiul Cluj Napoca, fiind întâmpinați de politiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității şi ai Serviciului Rutier.

Elevii și însoțitorii au fost conduși la dispeceratul monitorizare trafic auto, unde au putut supravegherea traficul din municipiul Cluj-Napoca, cu ajutorul camerelor instalate în puncte fixe din oraș.

Vizita s-a încheiat cu o activitate de informare, în acest context polițiștii clujeni formulând recomandări cu privire la conduita preventivă în trafic a diferitelor categorii de participanți, cu accent pe bicicliști, motocicliști și pietoni.
Scopul principal al acestor activități a fost promovarea profesiei de polițist.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More