Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Activități antidrog în Gherla

0 94

Reprezentanții Agenției Naționale Antidrog au desfășurat mai multe acțiuni ce vizează prevenirea traficului și consumului de droguri.

La data de 19 aprilie a.c., între orele 10.00 – 13.00, poliţiştii de Proximitate şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au desfăşurat în colaborare cu specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj, activităţi de prevenire a traficului și consumului de substanţe interzise în rândul elevilor de la Liceele Ana Ipătescu şi Petru Maior din localitate.

 

Mariflor

La activităţi au participat elevi din clasele VIII – X dar şi cadre didactice, au fost purtate discuţii despre riscurile asociate consumului de droguri sau substanţe interzise, riscurile la care se expun din punct de vedere legal în situaţia implicării în taficul de droguri şi urmările acestor substanţe asupra viitorului lor pe termen mediu şi lung.

 

La activităţi au participat 167 de elevi și 6 cadre didactice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More