Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Activități de pază și securitate fără licență

0 512

În urma unor controale efectuate în ceea ce privește serviciile de pază și securitate s-a constatat că un bărbat efectua astfel de activități fără a deține licență. S-a întocmit dosar penal.

Polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică au acționat, la data de 3 februarie a.c., pe raza comunei Petru Rareș în baza Legii 333/2003 – privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Cu ocazia verificărilor efectuate la mai multe societăți comerciale de pe raza comunei, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5300 lei.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune flagrantă de desfăşurare de activități de pază fără atestat sau fără licență de funcționare. Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială din localitatea Ciceu-Mihăiești, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 39 ani care desfăşura  activități de pază și protecție, în scop comercial, fără a deține atestat ori licența de funcționare prevăzute de lege in domeniu, această activitate fiind remunerată de către administratorul societății în cauză.

 

S-a întocmit dosar penal pentru desfășurarea în scop comercial de activități de pază sau protecție, de proiectare, producere, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției sau a componentelor acestora fără atestat sau fără licență de funcționare prevăzută de lege.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More