Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Activităţi de prevenire desfăşurate de poliţiştii clujeni în unităţile de învăţământ

0 40

Ieri, elevii clasei a VIII a de la Şcoala Traian Dârjan din Cluj-Napoca au participat la o întâlnire cu poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 7 Poliţie în cadrul orei de dirigenţie. Cu această ocazie tinerilor le-au fost prezentate aspecte legate de răspunderea penală şi consecinţele răspunderii penale.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au fost prezenţi la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Cluj-Napoca, unde elevilor claselor a IX-a, a X-a şi a XI-a le-au fost prezentate modalităţile concrete pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni precum şi consecinţele nefaste ale consumului de droguri şi a substanţelor etnobotanice.

Cu ocazia acestui final de an şcolar, poliţiştii clujeni vor fi prezenţi în toate unităţile de învăţământ din judeţ pentru ale transmite elevilor recomandări preventive pentru sezonul estival prevenirea delincvenţei juvenile şi a  victimizării.

foto: arhiva

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More