Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Activități derulate de Ziua Copilului la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj

0 96

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, marchează printr-o serie de activități Ziua de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului.

Astfel, reprezentanţii instituţiei vor participa în data de 31 mai 2016 la workshop-ul  „Copiii şi drepturile lor. Semnificaţia Zilei de 1 iunie”, derulat în parteneriat cu specialiştii Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj, Filiala „Traian Brad”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea forului administrativ judeţean. Evenimentul se va desfăşura în cadrul secţiei de copii, filiala Mănăştur, iar beneficiarii vor fi elevii unei clase a II – a de la Liceul Teoretic „Eugen Pora” din Cluj-Napoca.

Totodată, copiii aflaţi în plasament la asistenţi maternali profesionişti vor participa în data de 28 mai 2016 la o serie de activităţi ludice: vizionare de filme, vizită la Grădina Botanică, pizza între prieteni, precum şi o vizită la castelul „Banffy” din Bonţida. De asemenea, se vor organiza excursii de weekend pentru copiii din reţeaua de asistenţă maternală.

În intervalul 27 mai 2016 – 04 iunie 2016, evenimente destinate copiilor vor avea loc şi la nivelul tuturor serviciilor rezidenţiale şi de zi, activităţi printre care amintim: ieşiri în aer liber, ieșiri în parcuri de agrement, animaţie cu clovni, carnaval, parada costumelor, jocuri tematice şi concursuri sportive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More