Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Activități desfășurate de polițiștii clujeni, în cadrul ”Maratonului prevenirii criminalității” – FOTO/VIDEO

0 328

Ieri, 10 mai, polițiștii din întreg județul au continuat activitățile preventive. Au fost organizate 70 de întâlniri cu grupuri țintă, fiind derulate, cu precădere, activități în școli și centre de plasament din mediul urban și rural.

De exemplu, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile în școli prin oferirea de alternative pentru petrecerea timpului liber. Astfel, a fost organizat un turneu de minifotbal la care au participat elevi, cadre didactice și polițiști.
Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Posturile de Poliție Comunale Negreni, Poieni, Căpușu Mare, au derulat activități în școlile gimnaziale de pe raza de competență, fiind purtate discuții interactive pe linia prevenirii victimizării minorilor.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Sectiile 1, 2, 3, 6 și 7, precum și cei din cadrul Biroului Rutier, au fost angrenați în zeci de activități educative.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, Turda și Câmpia Turzii, au intensificat activitățile preventive în școli.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More