Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ACTUALIZARE | DEJ. Rezultate BAC 2013 – S-au afișat notele!! – FOTO/VIDEO

1 333

someseanul-CNAMDSC00892

ACTUALIZARE:

Rezultate LICEUL TEHNOLOGIC „HENRI COANDA” DEJ. Click AICI.

Rezultate LICEUL TEHNOLOGIC „SOMES” DEJ. Click AICI.

Rezultate LICEUL TEHNOLOGIC „CONSTANTIN BRANCUSI” DEJ. Click AICI.

Rezultate COLEGIUL NATIONAL „ANDREI MURESANU” DEJ. Click AICI.

Rezultate LICEUL TEORETIC „ALEXANDRU PAPIU ILARIAN” DEJ. Click AICI.

 

În doar câteva zeci de minute, absolvenții clasei a XII-a vor afla notele obținute la examenul de bacalaureat. Someșeanul.ro vă ține la curent, în timp real, cu desfășurarea evenimentelor de la Dej.

Deși e foarte dimineață, încă de la această oră câteva zeci de elevi – însoțiți de părinți, frați sau bunici – se află la cele două centre de examinare din oraș, respectiv Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, pentru a afla notele obținute la examenul de bacalaureat.

ACTUALIZARE 12:32: Cei mai mulți dintre elevi au fost declarați ADMIS, însă sunt și câțiva tineri care sunt deciși să facă contestație și asta după ce notele obținute nu i-au mulțumit. Contestațiile se pot face până la ora 16.

ACTUALIZARE 11:45: S-au afișat notele!

ACTUALIZARE 11:30: Notele se vor afișa în 20 de minute. Tensiunea plutește în aer. Aproximativ 200 de persoane așteaptă cu nerăbdare afișarea rezultatelor.

ACTUALIZARE 11:23: Elevii au fost rugați să părăsească instituția de învățământ și să aștepte după poartă.

ACTUALIZARE 11:11: Rezultatele vor fi afișate la ora 11:45. Elevii vor avea la dispoziție ceva mai mult de 15 minute pentru a analiza notele obținute și pentru a se decide dacă depun sau nu contestații. De la ora 12 se pot depune contestații.

ACTUALIZARE 10:51: „Nu mai pot să stau, am emoţii prea mari. Mă îndrept spre centrul de examinare, chiar dacă o să stau acolo şi o să aştept”, a explicat un tânăr.

ACTUALIZARE 10:40: Din cauza numărului foarte mare de accesări site-ul edu.ro este blocat pentru moment. În aceste condiţii, absolvenţii clasei a XII-a sunt nevoiţi să se deplaseze spre centrele de examinare unde se vor afişa rezultatele.

ACTUALIZARE 10:09: Numeroşi elevi se află pe terasele din centrul oraşului în aşteptarea notelor. Conform unor surse din interiorul centrelor de examinare, notele vor fi afişate doar în jurul orei 12 pentru că situaţiile nu au ajuns încă în Dej.

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afişate în această dimineaţa la centrele de examinare din oraș, dar şi pe portarul edu.ro. Vă reamintim, contestaţiile vor putea fi depuse tot astăzi, între orele 12:00-16:00. Între 9 şi 11 iulie se vor soluţiona contestaţiile, iar pe 12 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More