Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

ACTUALIZARE | MIORITMIC, ai dat-o-n bară!

0 372

mioritmic

Da, ai dat-o în bară! Evident, cei care am fost prezenţi nu ne referim la numele aduse şi la calitatea muzicii. Ne-aţi surprins în mod plăcut când am aflat că toţi artiştii vor veni la Cluj-Napoca, într-o singură noapte. Nu s-a mai întâmplat asta de ceva vreme.

Dar ce aţi făcut cu organizarea? Risc să mă repet, dar aţi dat-o în bară! Este imposibil să aştepţi 40 de minute la intrare, 30 de minute la garderobă, alte 20 de minute la bar şi 70 de minute să îţi iei haina de la garderobă.

Ca să fim indulgenţi, înţelegem că la intrare aţi pus oameni care să se mişte precum melcii, cel mai probabil ca să intre lumea după ora 00. Înţelegem de ce. Dar restul timpului pierdut vă face nişte organizatori, cel puţin, dezinteresaţi.

Din 7 ore petrecute la Mioritmic, majoritatea au ascultat muzică 3 ore stând la cozi.

Tipic românilor, peste tot s-a dat acelaşi răspuns: „Nu ne aşteptam să vină atât de mulţi”. Ca şi cum nu ne aşteptăm ca în decembrie să ningă.

Jos pălăria pentru invitaţii pe care i-aţi adus. Pentru următoarea ediţie, dacă va mai fi, va trebui să trageţi mult mai tare şi să angajaţi mai mulţi oameni capabili. Nu avem răbdare să stăm la cozi ca şi înainte de `89.

Menţionăm că am făcut referire directă la problema statului la cozi şi nu la evenimentul în sine care a fost reuşit. Aţi adus un LINEUP de excepţie!

Replica organizatorilor:

Peste 4000 de tineri, la prima editie a festivalului MIORITMIC

 

 

Peste 4000 de tineri au participat sambata noaptea la prima editie a festivalului Mioritmic, eveniment organizat de Club Midi & Sunrise.

Tineri din Cluj si toata tara dar si din strainatate alaturi de studenti straini veniti in Cluj, au luat cu asalt Aleea Muzeului Etnografic inca de la orele 22, cand s-au deschis “portile” festivalului.

Evenimentul s-a desfasurat in trei corturi incalzite, legate intre ele iar line-up-ul scenelor a cuprins un numar de peste 20 de artisti.

Pe scene au urcat, in ordinea urmatoare:
Scena House: RQZ / Livio & Roby / Lee Burridge / Marc Antona / Audiofly /

Scena Techno: Mihigh b2b Dubtil / Masomenos / Fumiya Tanaka / Cezar / Rhadoo

Scena Live: Village / Silent Strike / Akua Naru & Band / Jazzanova (djset) / Marwan

untitled shoot-113

Akua Naru & Band a fost momentul mult asteptat al serii la scena Live. Scena House a fost cea mai apreciata scena, cel mai numeros public constant fiind prezent la Lee Burridge, Marc Antona si Audiofly. Scena techno a fost surpriza festivalului, publicul ramanand alaturi de Rhadoo, ultimul dj confirmat in line-up pana mai tarziu.
Feedback-ul artistilor a fost unul foarte bun, s-au declarat incantati de eveniment, organizare si mai ales de public. Mai mult, au ramas prezenti la eveniment dupa terminat momentului lor artistic, declarand la final ca a fost unul dintre cele mai bune festivaluri din Romania, la care au participat.

 

Participantii la Mioritmic au avut parte de o experienta audio-vizuala originala, datorita unui sistem de sunet de top (Funktion One) si al proiectiilor speciale de video-mapping.

Fiecare scena a avut parte de un alt design, o culoare diferita si un element specific. La scena live au fost folosite proiectii 3D in timp ce la scena House s-au proiectat elemente vizuale pe o roata gigant ce a fost in stransa legatura cu tematica generala a evenimentului. Scena Techno a beneficiat de un „mic sat”, format din doua casute si un copac ce a prins viata cu ajutorul proiectiilor.

DSC_2358

Feedback artisti:
“Thank you Cluj. Thank you Mioritmic. You Rocked our world!” – Audiofly

Feedback public:
“cea mai tare seara din viata mea!” –Roxana Mare, Cluj
“foarte tare, exact ce trebe!!!” – Adrian Copandean, Cluj
“Never in my life have i heard something better than what Rhadoo did this morning” – Ștefan Cuculescu, Bucuresti
“ Extraordinar… Superb… Fara cuvinte… Mioritmic” – Andrei Hancu, Bucuresti

Multumim celor care au participat si s-au distrat alaturi de noi la prima editie a festivalui Mioritmic. Multumim autoritatilor locale pentru sprijinul acordat, partenerilor si sponsorilor pentru sustinerea evenimentului si artistilor pentru prezenta si momentele deosebite oferite sambata noaptea.

Multumim publicului extraordinar pentru participare in numar atat de mare.

untitled shoot-112

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More