Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Acuzat de fraudă financiară după ce a furat un portmoneu

0 199

Un bărbat a rămas fără portmoneu după o călătorie cu troleibuzul. Hoțul a încercat să acceseze fraudulos contul bancar al victimei. Acuma este acuzat și de tentativă de operațiuni financiare frauduloase.

Un bărbat, de 36 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea de furturi din buzunare, a fost reținut de Poliția municipiului Cluj-Napoca. La data de 25.11.2017, în intervalul orar 12:30–13:00, bărbatul ar fi sustras din geanta unei persoane, ce se afla într-un troleibuz, portmoneul ce conţinea acte şi bani.

Ulterior bărbatul ar fi încercat de două ori să acceseze contul bancar al persoanei vătămate, folosindu-l la un bancomat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la infracţiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More