Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adăpost de animale cuprins de flăcări. Incendiul s-a extins și la o casă

0 265

incendiu pompieri sic-2

De patru intervenții la incendii au avut parte pompierii maramureșeni în ultimele 24 de ore, cel mai grav incident având loc la un adăpost de animale din localitatea Chiuzbaia.

La locul intervenției s-au deplasat pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare. În urma incendiului, au ars circa 100 de metri pătrați din acoperișul de lemn al adăpostului, 5000 de kg de fân, 3 metri cubi de cherestea și diverse scule electrice.

Deoarece adăpostul se afla în imediata apropiere a unei case, focul s-a extins și la acoperișul acesteia, acoperiș din care au ars 2 metri pătrați, în jur de 50 de metri pătrați de izolație de polistiren, 3 geamuri și o ușă.

Proprietara și încă o persoană au suferit atacuri de panică și arsuri de gradul I pe membrele superioare. Cele două persoane au refuzat transportul la spital.

Un alt incendiu a avut loc la Dragomirești, unde au intervenit pompierii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă, care au lichidat un incendiu izbucnit la o bucătărie.

În urma incendiului au ars 6 metri pătrați de perete din lemn, 7 metri pătrați de acoperiș din lemn și materiale textile.

Proprietara locuinței a suferit arsuri de gradul I pe membrele inferioare și superioare. Echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D., aflat la fața locului, i-a acordat primul ajutor, însă persoana a refuzat transportul la spital.

Alte două intervenții ale pompierilor maramureșeni s-au desfășurat în Băița, unde au ars circa 300 de metri pătrați de vegetație uscată, și la Sighetu Marmației, pe strada Dobăeș, militarii sigheteni lichidând incendiul care a mistuit circa 1,5 hectare de vegetație.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More