Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adio Peninsula. Festivalul se mută înapoi la Târgu Mureș

0 58

După ce foarte multe voci au condamnat mutarea festivalului Peninsula de la Târgu Mureș la Cluj-Napoca în vara anului trecut, acum organizatorii anunță că Peninsula se întoarce acasă.

O fi bine? O fi rău? Depinde din ce perspectivă vezi situația. Pentru noi, clujenii, mutarea festivalului înapoi la Târgu Mureș reprezintă o pierdere. Asta pentru că pierdem un eveniment de amploare care să fie găzduit anual la Cluj.

Pentru alții, însă, cei care veneau din alte zone ale țării, mutarea la Târgu Mureș este un lucru firesc. Acolo s-au obișnuit, acolo s-au învățat cu împrejurimile, cu tot ce ține de Peninsula.

Eu n-am de unde să știu. N-am fost niciodată la Peninsula la Târgu Mureș și nu cred că o să merg vreodată. Singura dată când am participat activ la acest festival a fost în singurul an când s-a organizat la Cluj. Asta și pentru că Someșeanul.ro a fost partener media al festivalului.

Rămân astfel cu gândul și cu speranța ca măcar Electric Castle de la Bonțida să rămână în picioare an de an. Cu atât rămânem.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More