Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adjunctul Poliției Turda a fost numit adjunct al IPJ Cluj

0 106

ion-trofin-adjunct-ipj-cluj

Comisarul Ion Trofin a fost numit în funcția de adjunct al IPJ Cluj, post rămas liber după plecarea lui Cristian Dan Pintea. Numirea lui Trofin vine ca urmare a dispoziției inspectorului general al Poliţiei Române.

”Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 30 octombrie, domnul comisar-şef de poliţie Trofin Ion, adjunct al şefului Poliţiei municipiului Turda, se împuterniceşte să asigure îndeplinirea atribuţiilor de adjunct al şefului inspectoratului la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, pe linie de investigare a criminalităţii”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Ion Trofin este absolvent al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti și a fost încadrat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj în anul 1993, unde a îndeplinit funcţii de execuţie şi de conducere la structuri de investigare a fraudelor. Din anul 2006 a fost numit în funcţia de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Turda.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More