Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Administratorul public al municipiului Bistrița a murit în urma unor complicații date de infecția cu Covid-19. Nu era vaccinat

0 188

Administratorul municipiului Bistrița, liberalul Ioan Peteleu, s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 54 de ani. Acesta a decedat acasă, în urma unui stop cardio-respirator, după o perioadă de suferință dată de complicațiile în urma infectării cu noul tip de coronavirus.

Ioan Peteleu nu era vaccinat, iar în urmă cu două săptămâni a fost diagnosticat cu Covid-19. În scurt timp boala s-a agravat, au apărut unele complicații cardiace, iar miercuri dimineață inima lui a încetat să mai bată.

Peteleu a fost viceprimar al Bistriței, în perioada 2012-2014, ulterior rămânând consilier municipal. La începutul acestui an a fost numit administrator public al municipiului.

”Drum lin, Ioan Peteleu! Îmi e greu să îmi aştern cuvintele în câteva rânduri, atunci când mă gândesc la Nelu Peteleu. O veste tristă a lovit în această dimineață familia liberală dar și întreaga comunitate bistrițeană. Colegul și prietenul nostru a plecat dintre noi mult prea devreme. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să-ți ocrotească sufletul! Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis Sorin Hangan, viceprimarul municipiului Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More