Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Administratorul unei firme clujene prins pe cameră vandalizând mașinile unei firme concurente – VIDEO

1 262

Administratorul unei firme clujene prins pe camera vandalizand masinile unei firme concurente

Scene asemănătoare filmelor cu proști au fost surprinse în noaptea de marți spre miercuri în parcarea unei firme de distribuție din Cluj-Napoca.

Supărat pe o firmă concurentă, administratorul unei societăți de distribuție s-a strecurat în miez de noapte în curtea ”rivalilor” și a vandalizat una dintre autoutilitarele din parcare.

Credea că la adăpostul întunericului nopții poate face ce vrea, însă a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Reprezentanții companiei păgubite, SC Ravul SRL, spun că în imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu este un simplu ”vagabond”, ci chiar administratorul ”milionar” al firmei Dorsan Impex din Cluj.

Păgubiții spun că rivalitatea dintre cele două firme pe piața distribuției de mărfuri, faptul că și-a pierdut unii angajați, portofoliul de clienți și pierderea distribuției la Ursus, l-ar fi determinat pe administratorul respectiv să-și piardă cumpătul.

Administratorul unei firme clujene prins pe camera vandalizand masinile unei firme concurente -1

Cei de la Ravul SRL spun că nu este pentru prima oară când mașinilie lor sunt vandalizate de către individul respectiv. Până acum 8 autoutilitare au fost vandalizate, prin spargerea parbrizelor sau a geamurilor laterale cu diverse obiecte, la unele mașini de transport s-a ajuns să le fie spart radiatorul, iar în cazul unora au fost zgâriate cu cheia sau li s-au spart oglinzile retrovizoare.

Administratorul unei firme clujene prins pe camera vandalizand masinile unei firme concurente -2

Răzbunarea lui nu a rămas însă fără urmări. Reprezentanții SC Ravul SRL s-au dus glonț la poliție cu imaginile de pe camerele de supraveghere și au depus plângere împotriva vandalului. Iar acesta este acum cercetat de oamenii legii pentru distrugere.

CITIȚI ȘI:

Drept la replică: Administratorul firmei clujene, acuzat că a vandalizat mașinile unei firme concurente, răspunde acuzațiilor

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. STRAINUL spune

    Ravul=Romsimaur= ,,TEPARI,, de Cluj (aceasi Marie,dar cu alta Palarie).Insolventa lui Romsimaur a adus o gaura firmei Dorsan de 400.000 lei,iar acum cei de la Ravul ex Romsimaur isi arata muschii,timpul va arata cine ramane consecvent pe piata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More