Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Administratorul unei firme din Gherla cercetat de polițiști pentru înşelăciune

0 156

 

perchezitii-politistiPoliţiştii clujeni cercetează administratorul unei firme din Gherla pentru înşelăciune. Acesta nu ar fi livrat bunuri şi nu ar fi prestat serviciile pe care s-a angajat să le efectueaze prin încheierea unui contract.

La data de 16 decembrie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, de 44 de ani, din Gherla, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetările desfăşurate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Poliţiei municipiului Gherla a reieşit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi indus şi menţinut în eroare partea vătămată, în contextul încheierii şi executării unui contract. Acesta, în calitate de administrator de fapt al unei firme din Gherla, nu ar fi livrat materialele de construcţii, care constituiau obiect al înţelegerii, şi nu ar fi prestat serviciul promis, respectiv lucrări de tâmplărie, în termenul stabilit.

Partea vătămată a reclamat un prejudiciu a cărui valoare totală este de aproximativ 9.000 de lei. În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More