Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adolescent, de 19 ani, urmărit internațional pentru furt

0 184

Un tânăr, de 19 ani, urmărit internațional pentru furt comis în grup infracțional organizat, a fost prins de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că un tânăr de 19 ani, din Telcișor, cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt comise în grup infracțional organizat, cu circumstanțe agravante, căutat de autorităţile din Germania, a fost depistat de polițiștii din județul Bistrița-Năsăud.

Totul s-a întâmplat ieri, 30 decembrie, moment în care polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Postului de Poliție Telciu l-au depistat pe tânărul urmărit internațional.

Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt, comise în grup infracțional organizat, cu circumstanțe agravante.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale, au notat cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More