Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adolescent dispărut de la domiciliu. Dacă l-ați văzut, sunați la 112

0 51

persoana-disparuta-KERCSO NORBERT

Un tânăr de 19 ani, din localitatea Aiton, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că KERCSO NORBERT, de 19 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din localitatea Aiton, din data de 28 iunie a.c., şi nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălţime 1,80, greutate 70 kg, constituţie fizică atletică, faţă ovală, ochi căprui, nas drept, păr castaniu, tuns scurt, mers normal, tatuaj pe antebraţul mâinii drepte

ÎMBRĂCĂMINTE – la data dispariţiei, purta pantaloni scurţi de culoare maro, tricou de culoare închisă, haină cu glugă, de culoare gri, tenişi albaştri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More