Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adolescent înecat în ștrandul Sun din Cluj-Napoca

0 269

strand sun cluj

Un copil în vârstă de 15 ani din Dăbuleni s-a înecat în această seară la un ştrand din Cluj-Napoca. Potrivit administratorului ştrandului, adolescentul ar fi intrat la piscină după terminarea programului.

Băiatul a fost observat că plutea în bazin de către unul dintre angajații ştrandului. Acesta a încercat să îl resusciteze până la venirea ambulanţei. Ulterior, şi echipajul SMURD ajuns la faţa locului a încercat să îl salveze pe băiat, însă fără succes.

La faţa locului au ajuns şi rudele băiatului, care dau vina pe cei care păzesc şi administrează ştrandul.

„Nu se poate! Asta e imposibil! De exemplu, cum a fost şi nepotul meu, venea altul mai mic. Sau Doamne fereşte, altcineva, un copil de pe stradă scapă de sub supravegherea părinţilor şi vine aici şi cade în apă, cine îl salvează, domnule? Patronul trebuie să aibă paznici salvatori”, a spus bunicul tânărului înecat.

Se pare că adolescentul din Dăbuleni era cu familia la Cluj-Napoca, unde vindea pepeni chiar în zona ștrandului. A profitat de faptul că s-a terminat programul la ștrand și a intrat în incintă pentru a face baie.

Ştrandul unde a avut loc incidentul este administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) din subordinea Primăriei Cluj-Napoca.

Directorul RADP, Ioan Morocăzan, a declarat că ştrandul era închis şi nu îşi explică modul în care tânărul a intrat în incintă.

„Programul de funcţionare al ştrandului este până la ora 19.00, iar incidentul a avut loc după ora 20.00, respectiv după închiderea programului. Nu îmi explic cum a putut intra acel tânăr în incintă, dacă a sărit gardul. Vom verifica”, a spus Morocăzan.

”Un băiat de 15 ani a fost găsit pe fundul bazinului la aproximativ 45 de minute după închiderea ștrandului. A fost resuscitat inițial de salvamarii de la ștrand, iar apoi au sosit medicii SMURD care au continuat resuscitarea aproximativ o oră, fără succes, din păcate. Corpul băiatului a fost preluat de medicii de la Institutul de Medicină Legală”, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt ISU Cluj.

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la IML Cluj, unde i se va face necropsia. Poliţiştii au demarat acum o anchetă pentru a afla exact cum s-a petrecut întregul incident.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More