Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adolescentă din Vultureni, dată dispărută de familie. Dacă ați văzut-o, anunțați poliția!

0 50

persoana-disparuta-Pestesean Letitia

Poliţiştii clujeni caută o adolescentă, din comuna Vultureni, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

 La data de 7 iunie, LETITIA PESTEAN, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Vultureni, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Tânăra are 1,55 -1,65 m. înălţime, aproximativ 50 de kg., constituţie atletică, faţa ovală, ochi albaştri, părul şaten, lung şi drept, se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

Nu se cunoaşte cu certitudine din ce articole îi era compusă vestimenţia. Cei apropiaţi bănuiesc că purta pantaloni albaştri, tricou de culoare deschisă şi încălţăminte sport, cu motive florale.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea adolescentei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More