Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ACTUALIZARE: Adolescentă înecată în râul Someș FOTO/VIDEO

1 6.674

someseanul-20130807_inecata Somes

O tânără de aproximativ 15 ani și-a pierdut viața în această după-amiază în apele râului Someș, la Dej.

Aceasta se afla la scăldat împreună cu niște prieteni. La un moment dat, a făcut semne disperate cu mâinile din mijlocul apei și a dispărut la fund.

Doi tineri care se aflau pe o terasă din apropiere, au văzut-o că face semne disperate că se îneacă și au sărit imediat în apă, încercând s-o salveze. Se pare că aceasta nu știa să înoate.

Deși s-au apropiat la doar un metru de ea, un vârtej a tras-o pe fată la fundul apei, iar cei doi tineri n-au mai putut s-o prindă.

Între timp, la fața locului a fost solicitat și sprijinul pompierilor și al ambulanței. Pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică și la această oră caută încă trupul adolescentei.

Aceasta a dispărut în apă de aproape două ore și până acum nu a fost găsită. Pe marginea Someșului au fost găsite mai multe haine ale tinerei, iar polițiștii criminaliști au demarat cercetările la fața locului.

Tot aici vor ajunge și scafandrii de la Cluj, care vor încerca să dea de urma trupului neînsuflețit al fetei.

ACTUALIZARE: JOI, ora 09:00Pompierii au reluat căutările și joi dimineața. Încă de la primele ore, în apele Someșului au intrat și scafandrii veniți de la Cluj. Aceștia au periat zona cu începere din zona unde tânăra a fost văzută ultima oară.

ACTUALIZARE: JOI; ora 12:00 Un bărbat din Dej a intrat și el în apă pentru a da o mână de ajutor echipajelor de intervenție. El a fost cel care a găsit-o pe fată la aproximativ 20 de metri în aval de locul unde o căutau pompierii și scafandrii cu barca pneumatică.

ACTUALIZARE 21:45: După mai bine de 3 ore de căutari, cadavrul nu a fost găsit. Cel mai probabil căutarile vor fi reluate mâine dimineață.

http://www.youtube.com/watch?v=RZSdO6CzCeY

Tânăra înecată se numea Larisa C. și avea 16 ani.

484922_100699926786534_73726466_n

http://www.youtube.com/watch?v=jQf0eauqodw

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More