Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adolescenți prinși fără permis la volan

0 75

Doi adolescenți, unul de 18 ani, altul de 19, au fost prinși la volan chiar dacă nu dețin permise de conducere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș transmite faptul că aseară, la ora 20:25, poliţiştii din municipiul Baia Mare au oprit pentru control un autoturism pe strada Republicii din oraş.

La volan poliţiştii au identificat un tânăr de 18 ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie și nu a deținut vreodată.

Totodată, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Ieud, au observat că un autoturism a stins luminile de întâlnire şi a virat brusc pe o stradă lăturalnică după care a oprit.

La scurt timp a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un tânăr de 19 ani din localitate. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi autoturismul pe care l-a condus are RCA expirată.

Șoferilor li s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările, urmând a se dispune măsuri legale faţă de aceştia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More