Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Adrian Oșan este noul președinte al Club Rotary Dej – FOTO/VIDEO

1 182

Adrian Osan - Rotary Dej

Joi a avut loc la Dej ceremonia oficială de schimbare a președintelui Club Rotary Dej, în cadrul căreia Adrian Corniciu a predat ștafeta conducerii clubului lui Adrian Oșan, cel care va fi președinte până în 2015.

Evenimentul de joi de la Dej s-a bucurat de o asistență numeroasă, pe lângă membrii clubului dejean la ceremonie participând reprezentanți ai autorităților publice locale, dar și oaspeți de la cluburile Rotary din Gherla, Năsăud sau din Ungaria.

În cadrul evenimentului, Adrian Corniciu și-a prezentat raportul activităților desfășurate de Club Rotary Dej pe perioada cât a fost președinte, din 2013 până în prezent, pentru ca apoi Adrian Oșan să prezinte planurile pe care le are în noul său mandat de președinte, până în 2015.

La eveniment au fost prezenți deputatul Cornel Itu, primarul Costan Morar, dar și viceprimarul Aurelian Mureșan, alături de numeroși consilieri locali, unii dintre ei membri Rotary.

După ceremonia oficială și discursurile ținute de oficialități, evenimentul a continuat cu o petrecere, așa cum numai cei de la Rotary știu să facă.

Despre ceea ce a realizat Rotary Club Dej în anul precedent, dar și despre planurile clubului în mandatul 2014-2015, ne-au vorbit, într-un interviu acordat pentru Someșeanul.ro, Adrian Corniciu și Adrian Oșan, fostul și viitorul președinte al Rotary Club Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More