Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca a înregistrat pasagerul cu numărul 1.000.000 din acest an

0 63

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a înregistrat, miercuri, cu o lună mai devreme față de anul trecut, pasagerul cu numărul 1.000.000, eveniment marcat de conducerea instituției și autoritățile județene.

Pasagerul a aterizat pe aeroportul clujean cu o cursă charter din Grecia. El a primit cadou o vacanță, tot în Grecia, pe care o va putea face anul viitor, iar ceilalți doi călători, plasați pe locurile 999.999 și 1.000.001 au primit câte un voucher.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, împreună cu vicepreşedinţii Marius Mînzat şi Vakar Istvan, au participat miercuri, 10 august 2016, la ceremonia prilejuită de atingerea numărului de 1.000.000 de pasageri ai Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.

Atingerea numărului de 1.000.000 de pasageri în cursul lunii august, cu circa o lună mai devreme comparativ cu anul 2015, este rezultatul unui trend ascendent, numărul total de pasageri preconizat pentru întreg anul 2016 fiind de cca. 1.800.000. Totodată, ţinând cont de aceste evoluţii, se estimează că ţinta de 2.000.000 de pasageri va fi atinsă în cursul anului 2017.

Atingerea acestui prag semnificativ, de 1 milion de pasageri, mult mai devreme comparativ cu alţi ani, nu este deloc o surpriză pentru mine. Ea este rezultatul atâtor ani de muncă şi de investiţii în infrastructura Aeroportului „Avram Iancu”, investiţii care au permis, iată, să fim astăzi al doilea aeroport al ţării şi unul dintre cele mai importante motoare ale dezvoltării economice atât a judeţului Cluj cât şi a întregii regiuni” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More