Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aeroportul Cluj: Curse aeriene anulate sau întârziate din cauza ceții

1 75

Ceața densă care s-a abătut marți dimineață în județul Cluj a afectat șapte curse aeriene, operate pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Potrivit reprezentanților aeroportului clujean, a fost anulată o cursă spre Munchen, care era programată pentru ora 6,00 și sunt întârzieri pe rutele Zaragoza, București, Timișoara și Iași.

La sosiri au întârzieri zborurile care trebuiau să sosească de la Iași la ora 8,25 și de la București la 8,30 și ora 9,10, iar la plecări au întârzieri cursele spre Zaragoza, la ora 6,00, spre Timișoara la 8,55 și spre București, la ora 9,35.

”Din cauza ceţii de pe aeroport sunt afectate mai multe curse aeriene. Astfel, la sosiri au întârzieri zborurile care trebuiau să sosească de la Iaşi la ora 8,25 şi de la Bucureşti la 8,30, respectiv ora 9,10, iar la plecări a fost anulat zborul care trebuia să decoleze spre Munchen la ora 6. De asemenea, tot la plecări sunt întârziate cursele care urmau să plece spre Zaragoza, la ora 6, spre Timişoara la 8,55 şi spre Bucureşti, la ora 9,35”, au declarat reprezentanții aeroportului clujean,

Potrivit meteorologilor, ceața afectează zona județului Cluj până în jurul amiezii. Conform atenționării meteo, ceața determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Mariana spune

    Buna, anul trecut a intarziat zborul meu spre Londra, dar nu vroiau sa-mi spuna motivul…pana la urma am apelat la firma Flight Refund si cu ajutorul ei am primit o compensare de 300 de euro!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More