Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Afirmații periculoase ale unui personaj PSD: România este o colonie Germano-Franceză, există o ură a Germaniei față de români – VIDEO

1 838

Un deputat PSD face declarații ce pot duce România într-un conflict internațional. Personajul politic nu doar că jignește Uniunea Europeană ci jignește chiar istoria României.

Clasa politică românească a ajuns la un nivel foarte periculos de afirmații. Este și cazul binecunoscutului deputat PSD Nicolae Bacalbașa. Acesta din urmă, invitat la un post local de televiziune din Galați, a dat drumul unor atacuri ce frizează demența unui sistem politic deja bolnav, atacuri ce pot cauza tensiuni la nivel de relații internaționale ale României.

Printr-un vocabular caragialesc și cu trimiteri la elemente istorice pe care domnul Bacalbașa nu le stăpânește, deputatul s-a lansat în afirmații la adresa Germaniei, Franței, a președintelui Iohannis și a corporațiilor. Acesta a vorbit despre un sistem represiv, Germania și Franța sunt „stăpânii noștri care ne călăresc”, iar românii sunt ținuți „ ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”. Totodată pentru domnul Bacalbașa MCV este „o golănie ordinară”.

„Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau cele pe care dorește să li se subordoneze în întregime. Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat. De aici și MCV, care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neacceptării României în Schengen”, a afirmat deputatul PSD.

Totodată el o numește pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, „fuhrer feminin” care conduce politica Europei „prin fake-uri, partide false”. Declarațiile domnului Bacalbașa au devenit și mai violente căci, din punctul domniei sale, președintele își disprețuiește poporul și la fel Germania îi disprețuiește pe români.

„M-a bucurat discuția dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, știi, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane, dar servind interesele strict ale acestei țări și n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns și pentru numitul Klaus Werner”, a afirmat deputatul.

Un plus al jignirilor lui Bacalbașa către poporul român și către istoria propriei țări vine când se aduce aminte de Regele Mihai. „Eu personal nu îl înghit”, a declarat Bacalbașa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Vasile spune

    E greu de spus cine e mai dement, someseanul sau Bacalbasa! o sa vina Germanii si Francezii peste noi sa ne….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More