Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Afișele cu Ponta din Maramureș trebuie îndepărtate

0 164

afis electoral ponta presedinte

Alianța Creștin-Liberală Maramureș a depus o contestație la Biroul Electoral Județean Maramureș, aceasta fiind admisă. Contestația se referă la afișele electorale ale Alianței PSD-UNPR-PC, care fac referire la candidatul acesteia la Președinția României.

Contestația depusă de Alianța Creștin-Liberală Maramureș a fost înregistrată la Biroul Electoral Județean Maramureș în 20 octombrie. Aceasta face referire la faptul că afișele electorale ale Alianței PSD-UNPR-PC încalcă prevederile articolului nr. 29 alin. 2 din legea 334/2006, mai exact pe materialele electorale nu se menționează editura care a tipărit materialul și entitatea care a comandat acest material electoral.

Membrii Biroului Electoral Județean Maramureș au constatat acest aspect în cursul zilei de marți, când s-au deplasat în teren pentru a efectua verificări în acest sens. În urma unei ședințe, s-a dispus ca primarii unităților administrativ teritoriale (UAT) din județul Maramureș să ia măsuri pentru înlăturarea materialelor de propagandă care prezintă imaginea candidatului Victor Viorel Ponta, se arată într-un comunicat al ACL Maramureș.

Biroul Electoral Județean Maramureș ”dispune sesizarea AEP cu privire la eventuala încălcare a prevederilor art. 29 alin. 2 din Legea 334/ 2006 de către candidatul Victor Ponta. Constată că există materiale de propagandă electorală prezentând imaginea candidatului Victor Viorel Ponta care nu conțin denumirea operatorului economic care le-a realizat și dispune ca primarii UAT-urilor din județul Maramureș să ia măsuri pentru înlăturarea lor”, se arată în decizia Biroului Electoral Județean Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More