Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Agentia de Plăti pentru Dezvoltare Rurală si Pescuit (APDRP) se reorganizează în Agentia pentru Finanțarea Investitiilor Rurale

0 92

 

images

In sedinta de Guvern din data de 18 iunie, a fost adoptata o ordonanata de urgenta prin care Agentia de Plăti pentru Dezvoltare Rurală si Pescuit se reorganizează în Agentia pentru Finanțarea Investitiilor Rurale.

Agentia va avea ca principală atributie implementarea tehnică, în conditiile delegării de functii de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Autoritatea de management pentru Programul National de Dezvoltare Rurală, precum şi implementarea financiară (plata) FEADR prin Programul National de Dezvoltare Rurală pentru perioada 2014-2020.

Tot în sedința de miercuri a Guvernului a fost adoptată ordonanta pentru modificarea unor acte normative şi reglementarea unor măsuri fiscale. Potrivit acesteia, se anulează impozitul pe venitul agricol, proportional cu gradul de calamitate constatat, pentru contribuabilii care au desfășurat în anul 2013 activităti agricole și care au suferit pierderi de venit, ca urmare a unor factori externi.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More