Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Agenţia de turism Z Tour Cluj-Napoca a lansat azi ”medicamentul antistres”, special pentru doamne (P)

0 463

În cadrul unei conferințe de presă susținută azi la Opera Plaza, în Cluj-Napoca, agenţia de turism Z Tour Cluj-Napoca a lansat „medicamentul antistres”, o soluție de eliberare din agitația cotidiană dedicată în special doamnelor.

Nu vă faceți idei că Z Tour Cluj-Napoca, după 14 ani de longevitate pe piața agențiilor de turism, își schimbă domeniul de activitate și o ia pe calea farmaceuticelor. Nu! E vorba doar de un tratament antistres sub forma unei vacanțe perfecte, în care să uităm de toți și de toate, de probleme și neajunsuri, de necazuri și supărări și să trăim, pentru un sejur măcar, zile fără griji, fără stres și apăsări, într-o armonie perfectă cu mediul înconjurător.

Ce conține acest tratament antistres al Z Tour? Secretul ne-a fost dezvăluit chiar de Zereik Sofian, CEO al companiei: “Să fii optimist, să rămâi tânăr, să fii vesel, să iubeşti şi să fii iubit. Aceasta include felul principal: 2 grame dintr-un avion, 100 grame cazare, masă după gust. Garnitura: împodobiţi cu excursii opţionale – puţeti alege croaziere, circuite sau petreceri cu specific, iar ca desert: masaje, tratamente de înfrumuseţare, thalasso terapie”.

Iar pentru că acest tratament este dedicat în special doamnelor, nu pentru că ele ar fi mai stresate, ci pentru că, așa cum Zereik Sofian susținea ”femeia este cel mai important lucru pe pământ, izvorul vieții și al fericirii”, evenimentul de azi a fost dedicat femeii.

someseanul-conf presa Z Tour Cluj (6)

Cele mai fidele cliente ale agenției de turism au fost invitate să ia parte la activitățile pregătite de organizatori, dintre care n-au lipsit îndrumările referitoare la shopping, confort și eleganță, prezentate de blogger-ul de fashion Ioana Chișiu, sfaturile pentru o alimentație corectă și menținerea în formă prin sport și o viață sănătoasă, venite din partea trainer-ului Emilia Cotul, aici fiind incluse și sfaturi în utilizarea corectă şi eficientă a suplimentelor naturale prezentate de specialiștii Plantina. Bineînțeles, tot exclusiv pentru doamne, organizatorii au apelat la profesioniștii salonului Allure Clinique de Beaute pentru prezentarea unor coafuri recomandate pentru concediul de vară, dar și tratamente ale tenului pentru sezonul cald .

“Cuvântul antistres este aici cuvântul cheie. De ce antistres? Orice om, în momentul în care se gândeşte la călătorii, la concediu, se gândeşte la relaxare. Ieşirea din rutină, ruperea de problemele de zi cu zi, aceste lucruri înseamnă antistres. Starea psihică se schimbă când ne gândim la concediu. Avem alt tonus, revine optimismul – şi toate acestea pot fi atinse, numai dacă şi serviciile oferite sunt la înălţime. Astfel, o vacanţă perfectă înseamnă cel mai bun medicament. Iar Z Tour, prin serviciile pe care le pune la dispoziţia turiştilor este doctorul lor. Însăşi relaţia agenţie – turist este o relaţie de prietenie. Turistul când intră în birou este văzut mai întâi ca un prieten şi apoi ca un potenţial cumpărător”, a declarat Zereik Sofian.

someseanul-conf presa Z Tour Cluj (2)

Acesta se mândrește cu faptul că succesul companiei pe care o conduce este dat în primul rând de către clienții fideli, care, la rândul lor, prin satisfacția profundă și recomandările împărtășite altora, aduc în permanență noi clienți companiei. Reprezentanții Z Tour spun că în primul trimestru din acest an aproape 40% din noii clienți au fost câștigați datorită recomandărilor făcute de vechii clienți, ceea ce spune foarte multe despre relația pe care Z Tour o are cu clienții fideli și respectul față de aceștia și serviciile oferite lor.

De asemenea, Zereik Sofian spune că nu este deranjat de concurență, ba chiar se bucură că există concurență pe piața agențiilor de turism, pentru că acest lucru îl determină pe el și angajații lui să fie mai serioși, mai onești și mai aplecați spre nevoile clienților, dorind să ofere cele mai memorabile vacanțe clienților, astfel încât aceștia să se întoarcă mereu la ei.

someseanul-conf presa Z Tour Cluj (5)

În ceea ce-i privește pe domni, aceștia nu trebuie să se simtă nedreptățiți, pentru că, potrivit oficialilor Z Tour, și domnii vor avea parte de un eveniment dedicat exclusiv lor, peste câteva luni. Asta deoarece Z Tour își tratează clienții cu aceeași măsură, îi respectă la fel și îi ajută să scape de griji cu noul ”medicament antistres”, benefic în egală măsură și pentru femei și pentru bărbați.

Consultați oferta de vacanțe Z Tour

 

 

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More