Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Aglomerație infernală pe ruta Cluj-Napoca – Dej. Traficul îngreunat de festivalierii Electric Castle

0 871

Electric Castle a dat peste cap traficul rutier pe ruta Cluj-Napoca – Dej. Șoferii nevoiți să stea în coloane interminabile ori să caute rute ocolitoare.

Traficul rutier pe ruta Cluj-Napoca – Dej a devenit un adevărat calvar pentru șoferi. Nemulțumirile se țin lanț căci șoferii sunt nevoiți să stea în coloane uriașe. Totuși mulți dintre conducătorii auto recurg la variante ocolitoare.

Pentru cei care nu știu, există o variantă de a evita parțial nebunia cu EC. Eu foloseam această rută când era foarte aglomerat pe direcția Dej Cluj. Poate ajută pentru cei care trec prin acea zonă în perioada festivalului. Știu că până se ajunge acolo durează mult, dar cel puțin după ce se ia pe varianta ocolitoare e mai lejer, a scris o șoferiță pe Facebook, atașând de altfel o fotografie pentru a-i ajuta și pe restul conducătorilor auto.

Foto: Info Trafic Cluj

Un alt internaut a notat Azi am venit pe ruta Apahida-Gadalin-Sic-Gherla-Dej. În Gădălin e un pic rău drumul pentru că sunt gropi destul de multe, dar e ok, se poate circula, nu e aglomerat deloc. În rest e foarte bun drumul. Recomand pentru Cluj – Dej, pentru perioada aceasta.

Traficul rutier e însă un iad și pentru participanții la Electric Castle, atât pentru cei care vin din Cluj-Napoca, dar și pentru cei care vin din Dej. Autobuzele, microbuzele, dar și mașinile mici au nevoie de aproximativ o oră pentru a ajunge în centrul localității Bonțida ori invers, din centru la drumul național.

Foto: Info Trafic Cluj

De altfel organizatorii Electric Castle recomandă celor care se îndreptă spre Bonțida să pornească înainte de ora 15:00 pentru a evita aglomerația sau blocajele în trafic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More