Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Agresorii dejeanului Călin Ionac, bătut în centrul orașului, reținuți de polițiști

0 136

calin ionac bataie dej

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut marți după-amiază, pentru 24 de ore, doi bărbaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în noaptea de 27/28.12.2014, cei doi, de 29, respectiv de 31 de ani, din Dej, ar fi cauzat vătămări corporale unui bărbat, de 48 de ani, care se deplasa pe strada Avram Iancu, din municipiul Dej.

CITIȚI AICI ÎNTREAGA POVESTE

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că pentru vindecarea leziunilor suferite victima, Călin Ionac, necesită 60-65 de zile de îngrijiri medicale.

Faţă de cei doi bărbaţi agresori, Ciprian Pura și Marius Souca, s-a luat măsura reţinerii pentru pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute de Codul penal.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

ACTUALIZARE

Miercuri, judecătorii au decis ca cei doi agresori să fie judecați în stare de libertate sub control judiciar, dispus pe o perioadă de 60 de zile.

Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpaţii au următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, a judecătorului de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; b)să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c)să se prezinte la organul de poliţie, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie ori de câte ori sunt chemaţi.

De asemenea, pe timpul controlului judiciar se impun inculpaţilor următoarele obligaţii: a) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; b) să nu comunice cu inculpaţii, suspecţii şi martorii din dosar;

În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive sau cu măsura arestului la domiciliu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More