Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ai aflat ce bonusuri oferă Încarcă.ro la serviciul de reîncărcare online Orange?

1 590

În prezent, oricine are nevoie de servicii de reîncărcare a cartelei poate face apel atât la site-ul operatorului de telefonie mobilă, cât și la variantele alternative disponibile. De exemplu, pe site-ul Incarca.ro vei întâlni nu doar oferte speciale la serviciul de reincarcare online Orange, ci și bonusuri avantajoase, în minute, SMS-uri sau date mobile, pentru Vodafone și Telekom!

Prin urmare, dacă alegi site-ul Încarcă.ro, tot procesul durează câteva minute, constând în doi pași simpli: completezi numărul de telefon a cartelei pe care o reîncarci, precum și suma pentru reîncărcare.

Așadar, alege și tu serviciile de reîncărcare online Orange de pe Încarcă.ro și pregătește-te să profiți din plin de beneficiile oferite de acest site! Înainte să îți prezentăm ce bonusuri primești la o reîncărcare online Orange, iată avantajul acestei alegeri: indiferent de opțiunea aleasă, vei avea parte de un premiu! În continuare, găsești o listă cu bonusurile primite în funcție de valoarea reîncărcărilor făcute:

– Pentru reîncărcarea online Orange cu suma de 6 euro primești un bonus de 1.20 euro, spre deosebire de bonusul oferit în magazin, de 0.80 euro.

– Pentru încărcările între 7 și 11 euro, în mod obișnuit, bonusul este de 0.90 euro, însă pe Încarcă.ro primești un bonus de 1.35 euro.

– Dacă efectuezi o reîncărcare online Orange cu orice sumă care depășește 12 euro, vei primi un bonus de 2.70 de euro!

reincarcare_online_Orange

Beneficiezi de simplitate și eficiență la fiecare reîncărcare online Orange! În plus, ai parte de un maximum de siguranță la orice tranzacție! Pentru a da start, completează detaliile cardului tău bancar și datele personale de identificare pentru efectuarea tranzacției solicitate.

Aceste date sunt criptate și stocate pe medii electronice securizate de către procesatorul nostru de plăți online și vor fi utilizate exclusiv în scopul confirmării plății și pentru transmiterea oricărei informații ulterioare în legătură cu plata efectuată sau cu serviciul de telefonie furnizat în vederea derulării în condiții optime a tranzacției și a serviciilor de reîncărcare electronică a creditului.

Astfel, dacă ești pe cartelă, iar operatorul tău de telefonie mobilă este Orange, nu ezita să optezi pentru aceste servicii care îți vor oferi nu doar creditul de care ai nevoie pe telefonul mobil, ci și bonusuri. În plus, spre deosebire de alte site-uri, poți avea garanția că datele tale nu vor fi diseminate și utilizate în alte scopuri decât strict pentru confirmarea comenzii. Bucură-te de super-bonusuri la fiecare reîncărcare online Orange!

Descoperă ce înseamnă servicii la superlativ, pe Încarcă.ro! În spatele acestui site și a serviciilor sale de reîncărcare cartelă Orange se află o echipă competitivă, formată în 2013, care se remarcă prin următoarele patru calități, necesare pentru a reuși în orice business:

– respect, oferit atât clienților, cât și angajaților, furnizorilor și tuturor partenerilor și colaboratorilor;

– responsabilitate, întrucât relațiile echipei cu toate categoriile enumerate mai sus sunt solide și stabile;

– integritate, promovând sinceritatea și încercând să atingă cele mai înalte standarde de profesionalism;

– excelență, întrucât serviciile oferite clienților sunt ireproșabile.

Nu mai sta pe gânduri și vino să profiți de oferta de reîncărcare online Orange! Ai parte de super-bonusuri, transparență, siguranță și seriozitate de fiecare dată!


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. George spune

    Am folosit si eu site-ul lor. Chiar ca este rapid. Mi-a venit creditul in cateva secunde. Si au si preturi bune fata de alte site-uri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More