Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Ai parcat ca un bou”, la pătrat în Dej – FOTO

1 78

someseanul-ai parcat ca un bou dej (1)

Festivitățile de încheiere a anului școlar pentru absolvenții claselor a XII-a de la liceele din Dej și debutul Târgului ”Produs de Cluj” la Dej au transformat centrul orașului într-un adevărat furnicar, vineri, în jurul prânzului.

Închiderea circulației în zona Pieței Bobâlna și sutele de mașini aflate în centrul orașului vineri la prânz au dus la un haos total în traficul din Dej.

În astfel de condiții, unii șoferi, prea grăbiți să ajungă la festivitățile de la școli, sau fără să se gândească la ceilalți participanți la trafic, au parcat pe unde au apucat. Unii și-au lăsat mașinile chiar în mijlocul drumului, fără să se gândească o clipă la faptul că-i blochează pe alții. parcați regulamentar.

Este și cazul a doi șoferi care au blocat azi mai multe autoturisme oprite la intersecția străzii Mărășești cu strada Gheorghe Șincai. Un autoturism Peugeot și un Toyota Yaris au blocat trei autoturisme parcate.

Când cei blocați erau pe punctul să sune la 112 pentru ca polițiștii să ia măsuri, șoferul autoturismului Peugeot a binevoit a veni la mașină, eliberând astfel calea de ieșire pentru autoturismele blocate.

Un cititor Someșeanul.ro a trimis pe adresa redacției o serie de fotografii cu haosul din traficul din Dej.

Este încă o dovadă (dacă mai era nevoie) că Dejul are nevoie urgent de un sistem de parcări cu plată și de o sancționare aspră a celor care nu respectă reglementările privind parcările în municipiul Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. BMW ALB spune

    Cea mai de cacat stire posibila. Pe cine intereseaza ca doua masini au parcat cum au apucat. Josnic luati si voi stiri de la gherla24 sau de la dej . Nu va mai prostiti cu cacaturi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More