Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Airsoft- războiul care se poartă în condiții pașnice și de siguranță pentru combatanți!

0 355

Lansarea în anii ’70 a acestui concept de “joacă serioasă” de-a războiul a deschis calea multor perspective pentru viitorul acestui joc. Copiat în diverse forme și imitat în diferite regiuni ale lumii, airsoft-ul în format original își păstrează regulile și tradițiile de luptă bazate pe filosofia japoneză, acesta fiind locul în care acest concept și-a început ascensiunea către lumea modernă. Tocmai de aceea, tot ceea ce ține de acest sport este bazat pe o cât mai bună imitare (echipament de luptă, strategii, scenarii și arme), dar se păstrează și principiile diriguitoare care trebuie respectate pe câmpul de luptă, precum fair-play-ul combatanților și respectul pentru arme.

Niciodată, într-un joc de airsoft nu o să vedeți ca jucătorii dintr-o clasă, o să utilizeze arme dintr-o altă categorie, așa cum nici samurai nu luptau cu alte arme decât cu katana. În plus, respectul pentru armă (care este companionul tău în luptă) este maxim; de aceea, dacă îți cumperi pistoale airsoft, alege de pe http://www.airsoft.ro/Pistoale-26, fiindcă un războinic pune accentul maxim pe calitate). Deși pare o joacă de oameni mari, arisoft-ul înseamnă mult mai mult: este un joc al onoarei, pe care îl joacă doar cei cu personalitate!

Joacă de-a războiul pentru cei care știu ce înseamnă onoarea și respectul!

Onoarea, demnitatea, sacrificiul, respectul și tot ceea ce ține de fair-play sunt atribute care îi sunt necesare unui jucător de airsoft. Acesta va fi precum un samurai, iar arma sa, precum katana: nedespărțite, la bine și la greu! Nu-ți respecți doar adversarii (de aceea, la airsoft jucătorii trebuie să recunoască singuri dacă au fost loviți și să respecte regulile de respawn), ci și arma de airsoft! O armă din această categorie nu se împrumută, este un obiect care trebuie îngrijit după fiecare joc și trebuie să fie de calitate. Pentru cei care înțeleg așa cum trebuie conceptul de airsoft, replicile utilizate se achiziționează doar din magazinele care prezintă garanții referitoare la autenticitatea armelor, așa cum este Airsoft.ro și care ii oferă garanția jucătorului că deține o armă de calitate.

În timpul sesiunilor de airsoft, jucătorii vor respecta regulile de joc, fiindcă, spre deosebire de război, acesta este un joc între prieteni, obiectivul comun fiind să vă distrați într-un mod activ, învățând și dezvoltându-vă ca o echipă! Crezi că ești pregătit pentru a te bucura de unul dintre cele mai captivante jocuri de-a războiul?

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More