Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alarmă în Fizeşu Gherlii. Două autospeciale au intervenit de urgenţă – FOTO/VIDEO

0 1.234

Pompierii s-au mobilizat de urgenţă pentru a lichida un incendiu pornit la o casă de pe raza localităţii Fizeşu Gherlii.

În urma unui apel la numărul unic de urgenţă pompierii s-au mobilizat pentru a interveni la un incendiu izbucnit în localitatea Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.

Din primele informaţii focul ar fi pornit din camera centralei pe lemne, aflată la demisolul imobilului. Probabil bucăţi de jar ar fi căzut pe lemnele depozitate în apropiere şi astfel ar fi dus la propagarea flăcărilor.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale ale pompierilor, dar şi un echipaj de ambulanţă deoarece o bătrână, de 82 de ani, a suferit un atac de panică.

Din fericire nimeni nu se mai afla înăuntrul casei şi astfel nu au fost înregistrate victime cu răni grave. Bătrâna a primit îngrijiri la faţa locului şi se află în afara oricărui pericol.

De asemenea, pompierii, prin intervenţia promptă, au dus rapid la stingerea flăcărilor care au cauzat pagube la o parte a demisolului și a obiectelor de mobilier aflate în încăpere.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More