Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alarmele de avertizare vor suna mâine pe toată raza județului Cluj

2 1.443

Miercurea alarmelor în județul Cluj. Va avea loc un exercițiu de verificare a echipamentelor tehnice de înștiințare, avertizare și alarmare a populației din județul Cluj.

Miercuri, 6 iunie, se va desfășura un nou exercițiu de verificare a echipamentelor tehnice de înștiințare, avertizarea, alarmare a populației din județul Cluj, parte din acțiunile de verificare desfășurate la nivel național.

Începând din luna august a anului trecut, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență desfășoară, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, exerciții naționale de alarmare, cu scopul de a verifica echipamentele și menținerea în bună stare a mijloacelor tehnice existente.

De asemenea, aceste exerciții contribuie la îmbunătățirea timpilor de reacție al autorităților în situații extreme. Miercuri, 6 iunie 2018, alarmele vor suna din nou. Este vorba de un exercițiu de alarmare a populației, care se va desfășura cu în intervalul orar 10:00-12:00.

Există trei tipuri de alarmă: prealarmă aeriană – 3 sunete, alarmă aeriană – 15 sunete, alarmă la dezastre – 5 sunete. Prin modul de acționare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm că astfel de exerciții de alarmare periodice sunt necesare și benefice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. paul spune

    REFERITOR LE ALARMAREA PREANUNTATA AM MAI SCRIS SI-MI MENTIN PAREREA. ESTE O MARE TAMPENIE SI NU DEMONSTREAZA CAT DE PREGATITI SUNT CEI CE INTERVIN SAU POPULATIA.DACA VRETI SA VEDETI CUM ACTIONEAZA AUTORITATILE SUNATI ALARMA LA ORA SI ZI NEANUNTATE SI VETI AVEA O F.F.MARE DEZAMAGIRE CAND VETI VEDEA CUM SE IMPIEDICA DIVERSELE UNITATI DE INTARVENTIE. ASTA SUNA LA DE-A JOACA DE=A RAZOIUL .SAU UN JOC DE FOTBAL CU COPII DE 5 ANI. EXPLICATI-LE REGULILE SI TEHNICA DE JOC, ARUNCATI-LE MINGE SI TOTI SE VOR INGRAMADI CA OILE SA APUCE SA DEA CU PICIORUL IN MINGE. SUCCES LA JOARA

  2. Ana spune

    Parasute umane si mizerabili ce sunteti!Jeguri si satane ordinare,vreti sa invatati populatia sa nu mai reactioneze in caz de razboi.Sa va dea Dumnezeu dupa inima voastra,lepre ce sunteti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More