Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alcool sanitar și țigarete confiscate de polițiști

0 58

Polițiștii au realizat o serie de activități pentru combaterea criminalității economice.

Cei de la IPJ Bistrița-Năsăud transmit faptul că, la data de 13 mai, polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul polițiilor orășenești Beclean, Năsăud și Sângeorz-Băi au continuat acțiunile preventive și de combatere a ilegalităților, a faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație, dar și pentru limitarea răspândirii COVID 19.

În acest sens, au fost desfășurate controale și verificări de specialitate la 57 de operatori economici, persoane fizice și juridice din județ, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 39 sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990, în valoare totală de 75000 lei.

Totodată, polițiștii au dispus măsura complementară a confiscării sumei de 264 de lei și a unor produse (alcool sanitar și țigarete), în valoare totală de 580 de lei, pentru care operatorii economici nu au putut prezenta documente justificative legale de proveniență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More