Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ALEGERI EUROPARLAMENTARE la Dej și Gherla – FOTO

1 88

sectie de votare Dej

La nivelul municipiului Dej sunt 33.023 de persoane care își pot exprima opțiunile prin vot la alegerile europarlamentare, la cele 26 de secții din oraș. La Gherla sunt numai 16 secții de votare unde pot vota 19.398 de persoane. Someșeanul.ro transmite LIVE-TEXT cele mai importante informații din zonă.

ORA 22:35 Buletinele de vot urmează să fie încărcate în cele două mijloace de transport aflate în fața Primăriei Municipiului Dej.

ORA 21: Votarea s-a încheiat! Rămâneți alături de noi pentru a afla prezența la vot în Dej și Gherla!

ORA 20: Municipiul Dej 25,13% prezența la vot, Vad 68,63%, Unguraș 37,36%, Mica 33,61%, Jichișu de Jos 41,81%, Cuzdrioara 27,68%, Câțcău 51,94%, Chiuiești 48,20%, Cășeiu 27,69%, Bobâlna 47,19%, Mintiu Gherlii 22,57% (ora 19).

La Gherla, prezența la vot este 22%. Aproximativ 4300 de persoane și-au exprimat opțiunea până la ora 19.

Prezența la vot în municipiul Dej, ora 18: 19,98%

ACTUALIZARE 8: ”Am votat pentru cinste, corectitudine și transparență. Eu sunt un om căruia îi place adevărul și nu minciuna și mă lupt pentru comunitate. Am votat pentru binele comunității orașului Dej”, a declarat pentru Someșeanul.ro Nicolae Lazăr, președintele PPDD Dej.

O altă secție de votare din apropiere de Gherla, Diviciorii Mari, a rămas fără buletine de vot. În cele trei secții din comuna Sânmărtin, prezența la vot se apropie de 100%. Noile buletine de vot vor fi aduse de la Cutca.

Două secții de votare, din Diviciorii Mici și Sîmboieni, comuna Sânmărtin (din apropiere de Gherla) au rămas fără buletine de vot, scrie Gherlainfo.ro. Urmează ca la cele două secții să ajungă noi buletine de vot.

ACTUALIZARE 7:Am votat pentru a fi bine reprezentați în Parlamentul European. Am votat pentru o echipă puternică și cu o bogată experiență ancorată pentru libertate și democrație într-o Românie deplin integrată în Uniunea Europeană”, a declarat Sâmărtean Iuliu președintele PNL Gherla.

ACTUALIZARE 6: Prezența la vot, la ora 16, la Dej este de 16%.

„Am votat pentru o echipă puternică, care este capabilă să ne reprezinte în Parlamentul European. Așa cum sloganul nostru în campania a fost ”Mândri că suntem români” așa trebui sa fim și de cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European. Lista noastră conține acele persoane pe care considerăm că vor apară interesele României în Europa”, a declarat pentru Someșeanul.ro Ioan Năsălean, viceprimarul municipiului Gherla (PSD).

ACTUALIZARE 5: ”Am votat pentru o Europă unită, pentru o Românie puternică europeană, pentru prosperitatea și binele acestei națiuni”, a zis și Dan Gavrea, președintele PDL Dej.

”Am votat astăzi pentru o Românie mai puternică în Europa, pentru susținerea politicilor Guvernului României, pentru continuarea modernizării Dejului”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan (PSD).

europarlamentare-morar costan-primar dej

ACTUALIZARE 4: La Gherla prezența la vot este de 12%, aproape 2500 de persoane exprimându-și votul până la ora 14.

”Am votat cu gândul la înaintașii mei și cu speranță în viitorul copiilor. Cu demnitate, în Europa! Prosperitate, Națiune, Libertate, trei principii europene ale liberalilor dintotdeauna”, a spus Aurelian Mureșan, viceprimarul municipiului Dej (PNL).

europarlamentare-aurelian muresan-viceprimar dej

ACTUALIZARE 3: Municipiul Dej, ora 14:30 – 13,48% prezența la vot.

”Am votat pentru ca România să fie reprezentată în Parlamentul European de oameni demni și buni patrioți care să ne reprezinte cu cinste în marea familie europeană, acolo unde să ne facă simțită prezența României prin cultură, tradiție, și istorie”, a declarat pentru Someșeanul.ro deputatul Cornel Itu (PSD).

Prezenţa la vot, la nivel naţional, a fost de 12,54 % (ora 13).

ACTUALIZARE 2: Aproape 2000 de gherleni au votat până la ora 12:30, procentul fiind aprox. 10%.

ACTUALIZARE 1: Până la ora 10, la Dej au votat 419 persoane, spun sursele Someșeanul.ro. La Gherla și-au exprimat opțiunile 741 de persoane. La nivel naţional – 4,61% (ora 10).

Știre în curs de actualizare…

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Rares spune

    Nici 20%..foarte frumos ne sade.

    In conditiile astea,consider ca nici nu mai avem dreptul sa maraim si sa zicem de tara asta ca e de rahat.Degeaba suntem foarte buni in ceea ce facem ca indivizi,daca suntem prosti ca natie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More