Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primii români au votat deja

0 55

stampila-vot-alegeri

Prima secție de votare pentru alegerile prezidențiale din acest an s-a deschis deja. Românii din Noua Zeelandă au dat startul alegerilor pentru noul președinte al României.

Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea Președintelui României a început în afara țării la secția de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland) astăzi, 1 noiembrie, la ora 20.00, ora României.

Având în vedere diferențele de fus orar, următoarele secții care se vor deschide la ora 22.00, ora României, sunt cele din Australia (Canberra, Sydney, Brisbane, Melbourne).

Conform legii, votarea începe la ora 7.00, ora locală și se desfășoară până la ora 21.00, ora locală, când secția de votare se închide.

Adresele secțiilor de votare se regăsesc pe site-ul MAE, în cadrul secțiunii dedicate alegerilor prezidențiale. Reamintim că, pentru a facilita accesul cetățenilor români din afara țării la secțiile de votare, MAE a elaborat harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate, o aplicație dezvoltată pe platforma Google Maps.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More