Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alertă de coronavirus în Guvernul României

0 807

Două persoane ce lucrează la bufetul Guvernului au fost puse sub izolare la domiciliu.

Două persoane ce lucrează chiar la bufetul Guvernului României au fost izolate la domiciliu în cursul acestei zile, anunță televiziunea de știri Digi 24.

Cele două au intrat în contact cu femeia de 42 de ani, din București, depistată pozitiv la testarea pentru Covid-19.

Cele două persoane vor fi testate pentru a confirma sau nu prezența Covid-19. Izolarea acestora a fost luată pentru a limita răspândirea acestui virus.

În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia, notează cei de la Digi 24 din comunicatul Grupului de Comunicare Strategică. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More