Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Alertă de incendiu la fabrica Fujikura din Dej – VIDEO

1 5.437

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța sâmbătă dimineața, în jurul orei 9:30, producerea unui incendiu la fabrica Fujikura din Parcul Industrial Arc Parc din Dej.

La locul solicitării au fost trimise mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj. Au intervenit două autospeciale de stingerea a incendiilor cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și un echipaj SMURD și polițiștii.

Din fericire, incendiul a fost unul minor, produs la sala de mese a fabricii, fără ca pagubele materiale să fie însemnate. De asemenea, nu s-au înregistrat persoane rănite, iar activitatea unității nu a fost afectată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, Ciprian Cornea, incendiul a pornit de la un aparat de cafea aflat în sala de mese a fabricii. De la acesta, flăcările s-au extins la un automat de dulciuri și băuturi.

Unul dintre angajații fabricii a încercat să stingă flăcările cu un stingător, în momentul în care au sosit echipajele de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, care au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă.

Angajatul Fujikura care a încercat să stingă singur incendiul a inhalat puțin fum, fiind evaluat din punct de vedere medical de către echipajul SMURD sosit la fața locului, fără să fie nevoie de transportul acestuia la spital.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    SA I DRACUL DE NOUL AN,,,TREBUIA SA ARDA TOTA FUJIPULA SI MAFIA LOR!!A MAI FOST UN CAZ ACU CATVA ANII!! SCLAVACISM SI HOTII CE SUNT EII!!,,FOCUL SI PARA LE DORESC DE NOUL AN!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More