Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alertă de răpire a unei minore din Maramureş: Adolescenta dispărută din oraşul Borşa, găsită în judeţul Arad

0 281

Adolescenta în vârstă de 17 ani, dispărută din oraşul Borşa, a fost găsită în cursul zilei de duminică, în judeţul Arad, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

„Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de poliţişti, nevătămată, în judeţul Arad”, a declarat Florina Meteş.

Potrivit acesteia, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut şi clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale în funcţie de cele constatate.

”La data de 20 iunie, IPJ Maramureş a emis o alertă de răpire a unui minor, astfel că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad au desfăşurat activităţi specifice, iar în urma investigaţiilor efectuate, astăzi, 21 iunie, au depistat-o pe raza localităţii Şiria. Aceasta a fost găsită nevătămată şi se află în custodia poliţiştilor Postului de Poliţie Şiria, urmând a fi preluată de un echipaj de poliţie din cadrul SIC – IPJMM”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Iniţial, poliţia anunţase că adolescenta a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării locale.

Conform IPJ Maramureş, răpirea ar fi avut loc la ora 18,45, fata de 17 ani fiind urcată cu forţa de către un tânăr într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl ei.

Activităţile specifice au fost realizate în cooperare cu poliţiştii din cadrul inspectoratelor judeţene de poliţie Arad, Bihor, Cluj, Direcţiei din Investigaţii Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor şi Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More