Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alertă în județul Bistrița-Năsăud. Echipajele de salvare caută un copil, de 4 ani, căzut în Someșul Mare

0 2.147

Echipajele ISU sunt în alertă. Se bănuiește că un copil, în vârstă de 4 ani, ar fi căzut în apele râului Someșul Mare.

Azi, în jurul orei 11:30, echipajele de salvare au intrat în acțiune după ce s-a semnalat posibilitatea ca un copilaș, în vârstă de doar 4 ani, să fi căzut în apele râului Someșul Mare.

Evenimentul s-a petrecut în localitatea Rodna, în zona podului Maieru și au intervenit trei echipaje de salvare. În aval caută SVSU Rodna, iar în amonte, de la intrarea în Rodna, acționează două echipe de pompieri.

„Căutările se desfăşoară pe cursul râului Someşul Mare, în aval de către SVSU Rodna, iar de la intrarea în Rodna ȋn amonte, de către două echipe de pompieri de la Garda de Intervenţie Sîngeorz – Băi” au declarat reprezentanții ISU Bistrița.

UPDATE

Fetița a fost găsită în stop cardiorespirator, în localitatea Maieru, echipajele de prim ajutor au început manevrele de resuscitare. Din păcate echipajele de salvare au declarat decesul fetiței.

„Echipajul SAJ B-N a gasit la fata locului o fetita de aproximativ 4 ani, afirmativ inecata, in stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme puternice la cap si torace. Din pacate s-a declarat decesul fetitei.” au afirmat reprezentantii ISU.

Citiți și: Fetiță de 4 ani înecată în Someș. Avea traumatisme puternice la cap şi torace

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More