Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Alertă la Cluj. Jaf la o bancă: Autorul a amenințat cu cuțitul și a fugit cu banii

0 2.196

În jurul orei 15:00 un jaf a avut loc la o bancă de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Polițiștii clujeni sunt în alertă după ce în jurul orei 15:00 a fost înregistrat un jaf la o bancă de pe raza municipiului Cluj.

O persoană cu fața acoperită a intrat in sediul unei bănci și sub amenințare a sustras o sumă de bani. Nu se cunoaște încă valoarea prejudiciului, iar persoana respectivă este dată în urmărire.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj au făcut publice semnalmentele autorului jafului de la banca din Cluj-Napoca.

Poliţiştii solicită persoanelor care pot oferi informaţii utile în acest caz să apeleze numărul de urgenţă 112. Persoana care a jefuit banca are următoarele semnalmente: are 25-30 de ani, 1,8 -1,85 metri înălţime, constituţie atletică, păr uşor grizonat, tuns scurt, ten uşor măsliniu şi purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi.

”Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, au transmis poliţiştii din Cluj.

Potrivit acestora, au fost instituite filtre pentru depistarea făptaşului.

Datele oferite de către poliişti arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise.

De asemenea, poliţiştii au precizat că se aflau în incinta unităţii mai mulţi clienţi, dar şi angajaţii băncii, fără a fi precizat numărul persoanelor care se aflau în bancă la momentul comiterii furtului.

În plus, suma furată nu a fost stabilită, urmând a se face un inventar pentru stabilirea acesteia. Surse juridice au precizat ă ar fi vorba despre 20.000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More