Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alertă la Parlamentul României: A strigat ”Allahu Akbar” și a fost reținut

0 64

Un bărbat a fost reținut, la intrare în Palatul Parlamentului din București, după ce a strigat „Allahu Akbar”. Incidentul de securitate a avut loc vineri dimineața.

Reprezentantul SPP a declarat că incidentul a avut loc la Târgul de Nunți de la Palatul Parlamentului. După strigăt, a fost pus la pământ și imobilizat de forțele SPP, fiind dus la secție, informează ProTV.

„Barbatul a strigat „Allahu Akbar” chiar in timp ce se afla in filtrul de securitate. Colegii mei l-au pus la pamant si l-au imobilizat. Abia dupa ce a fost tintuit la pamant, barbatul si-a dat seama de gafa pe care a facut-o. A fost condus la o sectie de Politie si ei se vor ocupa mai departe. Cetateanul este roman, dar nu va pot dezvalui identitatea lui“, a declarat reprezentantul SPP.

Individul le-a declarat polițiștilor că a vrut doar să facă o glumă, însă oamenii legii nu au gustat gluma.

”Allahu Akbar”este o expresie islamică care înseamnă ”Dumnezeu este cel mai mare”. În ultima perioadă, această expresie este atribuită tot mai mult extremiștilor islamici și teroriștilor, care rostesc această expresie în momentul comiterii unui atentat terorist, dorind să transmită ideea că toate acțiunile lor sunt realizate în slujba și pentru slăvirea lui Allah.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More