Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Alertă la Spitalul Municipal Dej: Incendiu la un transformator

0 2.013

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța în această dimineață faptul că iese fum de la un transformator din incinta Spitalului Municipal Dej.

Alerta de incendiu a fost dată puțin după ora 8, în această dimineață, iar la fața locului intervin echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Dej.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, s-a sesizat faptul că iese fum de la un transformator din curtea spitalului.

ACTUALIZARE ISU Cluj:

Două autospeciale au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 7.50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile, fiind sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului.

Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More