Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alex Velea la un pas sa se ia la bataie pe scena | VIDEO

0 72

alex-veleafoto:Arhiva Someseanul.ro

Presiunea din ultima vreme legată de relaţia cu Antonia i-a pus capac lui Alex Velea. Cântăreţul a clacat şi aproape că s-a luat la bătaie cu un spectator la concert pe care l-a susţinut recent.

Zilele trecute, artistul a cedat nervos în cadrul unui spectacol, când unul dintre fanii săi a urcat pe scenă şi i-a cerut să-şi dea ochelarii jos. Vizibil iritat de prezenţa fanului corpolent, Velea i-a spus la rândul său: „Ce vrei tu să fac? Hai du-te un pic, du-te!”.

Ulterior, un alt apropiat de-al fanului a avut o discuţie cu Velea, moment în care artistul a spus la microfon: „Noi nu mai cântăm din cauza lor. Ne pare rău!”. Când publicul a început să huiduie, Velea a strigat: „Atunci huiduiţi-i, dă-i în m***ii lor de sclavi!”.

La final, Velea şi-a cerut scuze pentru „momentul urât” şi a continuat concertul. Conform comentariului unui fan, evenimentul ar fi avut loc la Zilele Siretului, scrie ziarul Libertatea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More