Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alexandra Băndean, o tânără din Bistrița, actriță principală într-un film indian internațional

0 312

Alexandra Băndean, o tânără din Bistrița stabilită în Montreal (Canada), interpretează unul dintre rolurile principale în filmul indian ”Super Singh”, în care o să apară în rolul Catherine (Cathy). Filmul indian internațional va apărea în 16 iunie 2017.

Alexandra s-a născut la Bistrița, dar trăiește de 17 ani în Montreal, fiind studentă la Facultatea de Matematică și Arte din cadrul Universității Concordia.

Frumoasa bistrițeancă joacă în filmul ”Super Singh” alături de renumitul actor și cântăreț Diljit Dosanjh, din distribuția filmului făcând parte și îndrăgita actriță Sonam Bajwa, filmul fiind regizat de Anurag Singh, director renumit in cinema-ul indian și produs de Balaji Motion Pictures și Brat Films.

Cathy, personajul interpretat de româncă, este femeia de care Sajjan (Diljit Dosanjh) este îndrăgostit, cei doi realizând împreună și două melodii care fac parte din film și care o să fie lansate în luna mai.

Alexandra Băndean a dezvoltat o mare pasiune pentru cultura indiană în timpul filmărilor și a continuat să învețe și să perpetueze această pasiune, filmând videoclipuri pentru artiști Punjabi din Montreal și promovând sărbători indiene pe social media.

De asemenea, a participat, ca model, la Montreal Shaadi Show 5 (Alexandra a reprezentat două magazine, iar una dintre melodiile pe care a defilat este melodia Yalla, interpretată de cunoscuta cântăreață româncă Inna).

”Cu audiența care e în India și în toată lumea, e o șansă superbă pentru a promova și cultura românească și a deveni un exemplu pentru alți artiști români”, spune tânăra originară din Bistrița.

Vorbind româna, franceza și engleza, Alexandra a început să învețe Hindi și vrea să călătorească în India, unde are deja fani fideli care îi
urmăresc evoluția și care o susțin. Majoritatea echipei de filmări a venit special din India, iar filmările au avut loc în perioada 1-30 octombrie 2016.

Pentru că bunicii și rudele ei sunt în România, ea își vizitează în mod regulat țara de origine.

Potrivit IMDb, Alexandra Băndean va avea un rol și într-un film viitor, ”Forever! Or almost…”, în care va interpreta rolul Chloe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More