Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alexandru Bartuș, ultimul evadat din arestul IPJ Cluj, a fost prins – VIDEO

0 406
alexandru-bartus
FOTO: citynews.ro

 

Alexandru Bartuș, ultimul căutat după evadarea din arestul IPJ Cluj, a fost prins de polițiștii din Alba Iulia. Fugarul, care în 17 ianuarie a evadat alături de alți trei deținuți, se ascundea într-o cabană din Alba Iulia. Bartuș nu a opus rezistență la vederea agenților de poliție.

Polițiștii au reușit să-l prindă joi, la ora 15.00, într-un cartier din Alba Iulia. Bartuș se afla singur într-o cabană și nu a opus rezistență la vederea polițiștilor

Alexandru Bartus – ultimul capturat, Tiberiu Lăcătuș – al treilea capturat, Claudiu Borotea – al doilea prins și Daniel Baciu – primul găsit de oamenii legi vor fi depuși, din nou, în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Pe lângă pedepsele primite pentru faptele de care sunt acuzați, tinerii vor fi judecați și condamnați inclusiv pentru evadare. De obicei, în România, deținuții care reușesc să evadeze primesc un spor la pedeapsă de 5 ani de zile.

Același procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj care anchetează evadarea, îi cercetează și pe polițiștii arestului IPJ Cluj pentru „neglijență în serviciu”.

Citiți și: Complicii evadatului Alexandru Bartuș, arestați pentru 30 de zile


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More