Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alexandru Rafila a devenit membru PSD. Numele său, cap de listă pentru alegerile parlamentare

0 158

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, bine cunoscut pentru aparițiile sale pe scena publică odată cu apariția pandemiei Covid-19, a devenit membru PSD și vrea un loc în Parlament.

Alexandru Rafila și-a anunțat adeziunea la PSD în cadrul unei conferințe de presă la care a fost însoțit de chiar Marcel Ciolacu, președintele social democraților.

Mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, dar am considerat că am experiență să pot să ajut această țară, nu neapărat Partidul Social Democrat. Trebuie să avem o legislație în domeniul sănătății care să facă posibil un deziderat: accesul universal la servicii de sănătate. Intoleranța, polarizarea fac imposibilă colaborarea. Trebuie să fim concentrați pe proiecte. Apartenența la un partid politic este o oportunitate să aducem schimbări în viața de zi cu zi. Este important ca oameni care au experiență să vină împreună pentru fiecare dintre domeniile pe care le cunosc. Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflexie astfel încât în viitorul Parlament să fie o înțelegere pentru proiecte, a declarat Alexandru Rafila. 

De altfel, potrivit celor de la Digi 24, Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în București.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More